Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Μ. Κοντοτόλη για παράταση εξόφλησης των ασφαλίστρων των γεωργών

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.03.2024 | 4:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναφορά προς  τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατατέθηκε από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, προκειμένου να απαντήσει στη Βουλή στο εύλογο αίτημα των αγροτών να δοθεί παράταση στην εξόφληση των ασφαλίστρων στον ΕΛΓΑ.

Ειδικότερα, δεδομένου ότι οι αγρότες βιώνουν μία πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, ιδιαίτερα αυτοί που βρίσκονται σε περιοχές που έχουν υποστεί φυσικές καταστροφές, όπως οι Θεσσαλοί και Τρικαλινοί αγρότες, ενώ έχουν εισπράξει κατά πολύ μειωμένες επιδοτήσεις από τη νέα ΚΑΠ και καθόλου τη συνδεδεμένη ενίσχυση, είναι λογικό πάρα πολλοί εξ αυτών να δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Προ του κινδύνου, λοιπόν, να μην μπορούν να εισπράξουν αποζημιώσεις για ενδεχόμενες ζημιές στην παραγωγή τους, λόγω μη πληρωμής των ασφαλίστρων, ζητείται παράταση μερικών μηνών από τον αρμόδιο Υπουργό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης