Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Οι μικροί κολυμβητές μαθαίνουν τα μυστικά της κολύμβησης από τον πρωταθλητή Οδυσσέα Μελαδίνη

ΤΟΠΙΚΑ18.12.2018 | 4:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή 14-12-2018 οι μικροί μαθητές – κολυμβητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και του Δημοτικού της Πηγής είχαν την τύχη να έχουν μια μικρή ,αλλά ουσιαστική  ενημέρωση για την κολύμβηση από τον διακεκριμένο πρωταθλητή της κολύμβησης στα 50 μέτρα ελεύθερο Οδυσσέα  Μελαδίνη.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης δεν είναι μόνο ένας πρωταθλητής με υψηλές διακρίσεις τόσο σε παγκόσμια πρωταθλήματα όσο και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου το 2016,αλλά διακρίνεται για το ήθος του και την ευγένειά του. Βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στα Τρίκαλα και προπονείται καθημερινά στο ανακαινισμένο κολυμβητήριο της πόλης μας μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα.

Μίλησε στους μικρούς μαθητές – κολυμβητές για τα οφέλη της κολύμβησης και απάντησε σ όλες τις απορίες τους. Έπειτα κολύμπησε μαζί τους και τους έκανε μια μικρή επίδειξη όλων των στιλ της κολύμβησης (ελεύθερο ,ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα).Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για τα παιδιά.

Τόσο οι μαθητές όσο και η ομάδα της διδασκαλίας της κολύμβησης τον ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας αφιέρωσε και τον ευχόμαστε ολόψυχα πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Η συντονίστρια της κολύμβησης

Χασιώτη Βιβή

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης