Τρίτη 22.06.2021 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Η νέα θεατρική παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου

ΤΟΠΙΚΑ18.10.2018 | 4:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων ξεκινά την φετινή θεατρική χρονιά, με ένα ξεχωριστό έργο, γεμάτο ευαισθησία, τρυφερότητα και δύναμη. Πρόκειται για το παραμύθι του Σελ Σιλβερστάιν με τίτλο «Το Δέντρο που έδινε». Το ιδιαίτερο αυτό έργο αντλεί την ομορφιά του, από την δυναμική λιτότητα που χαρακτηρίζει το είδος των κόμικς και των μικρών ποιημάτων.

Πραγματοποιούνται ήδη καθημερινά τις πρωινές ώρες για τα σχολεία της πόλης και τους μαθητές οι παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού Μύλος Ματσόπουλου. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Συνοπτικά η υπόθεση: Μια περιπετειώδης μυστική αποστολή έχει ανατεθεί στον Μάγο Ήλιο και στην Παραμυθού Σελήνη, που ταξιδεύουν στον τόπο μιας τραυματισμένης φιλίας και αναλαμβάνουν δράση, με σκοπό  να βοηθήσουν το Αγόρι να βρει τον δρόμο προς την αγάπη και τον εαυτό του  και την Μηλιά – Κορίτσι, να μπορέσει να χαμογελάσει και να χαρεί για  τα πλούσια συναισθήματα που έχει για τους άλλους χωρίς να πληγώνεται και να νιώθει μόνη.

Οι συντελεστές:

Πρωτότυπο κείμενο: Σελ Σιλβερστάιν
Θεατρική διασκευή: Γεώργιος Δερνίκας

Σκηνοθεσία: Πατρίτσια Λάζου – Στέφανος Νταλάσης

Σκηνογραφία: Σάκης Κολαλάς

Δραματουργική επιμ. και επιμ. κίνησης: Πατρίτσια Λάζου

Τεχνικός παράστασης-ηχητικός: Αχιλλέας Βλάχος

Προβολές-μοντάζ: Θανάσης Παπανικολάου

Φωτογράφιση: Ελίνα Καλογιάννη

Οργάνωση παραγωγής: Βικτωρία Καραμούζη

Ηθοποιοί:

Αλέξανδρος Βερώνης

Δημήτρης Αλεξιάδης

Αφροδίτη Τσιώλη

Πελαγία Χατζηγιάννη

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop