Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ αρωγός στο πλευρό των εθελοντών της Ρόδου!

ΤΟΠΙΚΑ01.08.2023 | 5:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για ακόμη μια φορά η Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ βρέθηκε κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σπεύδοντας στο πλευρό των πυρόπληκτων κατοίκων της Ρόδου.

Βρέθηκε κοντά και σε όλους εκείνους που έδωσαν μάχη για να σώσουν περιουσίες αλλά και να περιορίσουν την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη φωτιά στο νησί των Δωδεκανήσων.

Με σεβασμό και διακριτικότητα, ανταποκρίθηκε στο συλλογικό αίτημα αποστέλλοντας 1 τόνο αναψυκτικών και χυμών, συμμετέχοντας στη γέφυρα αλληλεγγύης που στήθηκε για τους ανθρώπους του νησιού.

Η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της εκάστοτε κρίσης και η ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν είναι καθήκον όλων μας, πόσο μάλλον για την Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ, για την οποία η λέξη “Οικογένεια”, μέσα από μικρές πράξεις αλληλεγγύης, αποκτά ουσιαστικό περιεχόμενο!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης