Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η ώρα της κρίσης για Βράχο Καστρακίου και Απόλλωνα Λυγαριάς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ22.04.2024 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Εδώ και μήνες έχει καλλιεργηθεί μία παραφιλολογία, όσον αφορά το αν ο Βράχος Καστρακίου έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι Καστρακινοί τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που οδηγοί στα μπαράζ και αναμένουν να δουν εάν θα παίξουν στους αγώνες διαβάθμισης ή υπάρχει κάποιο κώλυμα που θα τους αφήσει εκτός.

Από πλευράς ΕΠΣ Τρικάλων η θέση τους είναι ξεκάθαρη αναφέροντας ότι θα ισχύσει αυτό που προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων Λυγαριάς που τερμάτισε στην τρίτη θέση του 2ου ομίλου αναμένει τις εξελίξεις, καθώς εάν υπάρξει θέμα με το Βράχο και δεν ανάψει πράσινο φως για τη συμμετοχή του στους αγώνες διαβάθμισης είναι οι επιλαχόντες , προκειμένου να συμμετάσχουν εκείνοι στον ημιτελικό απέναντι στο Διγενή Νεοχωρίου.

Με την ανακοίνωση του προγράμματος και των διαιτητών των ημιτελικών από πλευράς ΕΠΣΤ θα διαφανεί το ποιος τελικά παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ.

Από την πλευρά του Βράχου Καστρακίου πάντως τονίζουν ότι σε περίπτωση που μείνουν εκτός θα κινηθούν νομικά για να ανατρέψουν την απόφαση.

Επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται επί του θέματος, εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις , με την ΕΠΣ Τρικάλων να είναι εκείνη που θα αποφανθεί αναλόγως.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης