Τετάρτη 20.10.2021 | Εορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτέμη, Αρτέμιδα, Αρτεμία, Αρτεμισία, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διάνα, Ντιάνα, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Κερασιά, Κερασία

Η ώρα της «λίστας» γέμισε τα βιβλιοπωλεία των Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ14.09.2018 | 3:21 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Οι τσάντες και τα περισσότερα σχολικά είδη επιλέχθηκα, η κίνηση στα βιβλιοπωλεία κορυφώθηκε με το καλημέρα της νέας σχολικής χρονιάς  μιας και από τη δεύτερη μέρα μαθημάτων δόθηκαν  οι λίστες με τα βιβλία, τα βοηθήματα και τα αναλώσιμα από σχολεία και φροντιστήρια.
Όπως εκτιμούν οι επαγγελματίες του κλάδου, εξαιτίας της κρίσης γονείς και παιδιά κρατάνε τις περσινές τσάντες και γενικά δεν αγοράζουν με την ίδια ευκολία όπως παλιά. Προβαίνουν στις απαραίτητες αγορές. Ωστόσο η κίνηση εκτιμήθηκε σχετικά αυξημένη από την προηγούμενη χρονιά. Εξάλλου πια ο κόσμος τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί ξανά στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς του, ενώ οι τιμές στα σχολικά δεν έχουν σημειώσει ούτε φέτος αύξηση.

Να σημειωθεί ότι αυτή την  εβδομάδα τα βιβλιοπωλεία είναι ανοικτά όλα  τα απογεύματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προχθές το βράδυ, έμειναν αρκετά μετά το ωράριο λειτουργίας για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop