Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Η ώρα των σχολικών ειδών

ΤΟΠΙΚΑ05.09.2019 | 4:48 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχολικών ειδών μπορούν να επιλέξουν μαθητές και γονείς τα σχολικά είδη της χρονιάς στα Τρίκαλα. Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, σε τιμές που ξεκινούν από πολύ χαμηλά, βρίσκονται ήδη στις προθήκες των καταστημάτων της πόλης και χαρακτηρίζονται από ποιότητα καλύπτοντας τις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς για κάθε ηλικία.

Μπορεί κανείς να βρει σχολικό σακίδιο από αρκετά χαμηλά μέχρι και πάνω από 40 ευρώ ανάλογα και με την επωνυμία της τσάντας. Σημαντικό βέβαια είναι να μην παραβλέπει κανείς την ποιότητα των προϊόντων η οποία στα τοπικά καταστήματα είναι διασφαλισμένη αφού η προσωπική σχέση πελάτη και επαγγελματία είναι σημαντικό να διατηρηθεί.

Διατίθεται επίσης και μεγάλη γκάμα γραφικής ύλης όπως στυλό, μολύβια, σβηστήρια, κ.ά. Οι τιμές σε αυτόν τον τομέα δεν είναι τσιμπημένες μιας και πρόκειται για αναγκαία για κάθε μαθητή υλικά, τα οποία απαραιτήτως πρέπει να φέρει μαζί του στο σχολείο. Σε αυτήν την κατηγορία, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και αρκετές προσφορές και πακέτα σε λογικές τιμές για να μη λείψει τίποτα από την κασετίνα και τη μολυβοθήκη κάθε μαθητή.

Οι γονείς βέβαια, δεδομένου ότι η παιδεία τελικά κοστίζει από κάθε άποψη στη χώρα μας, προσπαθούν να κρατήσουν κατά το δυνατό χαμηλά το κόστος των «πρώτων υλών» μιας και ήδη έχουν ξεκινήσει φροντιστήρια και δραστηριότητες που συμβαδίζουν με τα μαθήματα του σχολείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά φέτος σε πολλά σημεία πώλησης σχολικών ειδών αλλά και μέσω δήμου και συλλόγων, οι παλιές τσάντες των παιδιών μπορούν να δοθούν ώστε να φτάσουν στα χέρια παιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομική αδυναμία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020