Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Η ώρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ29.08.2018 | 1:04 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ο ανασχηματισμός ήταν η αφορμή της αναμονής για τη συνάντηση τοπικών αυτοδιοικητικών και ακαδημαϊκών εκπροσώπων με τον υπουργό κ. Κ. Γαβρογλου για το θέμα του νομοσχεδίου που θα αφορά το Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε μια προσπάθεια προγραμματισμού μιας συνάντησης του δημάρχου κ. Παπαστεργίου και του αρμόδιου υπουργού, ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό, λόγω της αναμονής του ανασχηματισμού και της περίπτωσης να αλλάξει χέρια το Υπουργείο . Τελικά, ο κ. Γαβρόγλου παραμένει στη θέση του και όπως είχε αποφασιστεί κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα, με μικρή καθυστέρηση η συνάντηση θα γίνει σύντομα.

Η άμεση ανάγκη για διάλογο, προκύπτει από το γεγονός ότι μέσα στο Σεπτέμβριο το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, θα είναι έτοιμο προς ψήφιση. Αυτό σημαίνει ότι τεχνικού τύπου αλλά και δομικές διαφορές θα πρέπει να βρούνε μια χρυσή τομή, αν και φαίνεται ότι η συζήτηση θα αφορά περισσότερο λεπτομέρειες χωρίς την αναμονή κάποιων σημαντικών αλλαγών από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης