Δευτέρα 05.06.2023 | Εορτάζουν: Δωρόθεος, Δωροθέα, Πλούταρχος, Κύνθια, Κυνθία, Απόλλωνας, Απόλλων, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Σεληνιάς, Σελήνος, Σελήνιος, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διεθνή τουριστική έκθεση IFT στο Βελιγράδι

ΤΟΠΙΚΑ23.03.2023 | 6:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μετά το επιτυχημένο workshop που διοργάνωσε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου IFT (International Fair of Tourism).

Στο χώρο της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού Γιάννης Μπουτίνας, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας και τα υπηρεσιακά στελέχη πρόβαλλαν με σύγχρονα μέσα, όπως τα νέα VR360 γυαλιά, τους προορισμούς της Θεσσαλίας στους επισκέπτες της σερβικής αγοράς. Το ενδιαφέρον του κοινού συγκέντρωσαν προορισμοί όπως τα Μετέωρα, ο Βόλος και το Πήλιο, η Σκιάθος, αλλά και η Σκόπελος, η Αλόννησος, η Λίμνη Πλαστήρα, τα ορεινά Τρίκαλα και η περιοχή του Ολύμπου. Η έκθεση έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν επαφές με τουριστικούς φορείς της Σερβίας και οι επαγγελματίες της Θεσσαλίας να συναντηθούν με τουριστικά γραφεία και να συνομιλήσουν με επισκέπτες.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος κατά την επίσκεψη του στον εκθεσιακό χώρο έτυχε θερμής υποδοχής από τη θεσσαλική αντιπροσωπεία. Το χώρο της Θεσσαλίας επισκέφτηκε επίσης ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Κόμματος της Σερβίας Βασίλειος Προβελλέγγιος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης