Δευτέρα 27.06.2022 | Εορτάζουν: Πιερής, Πιέρος, Πιέριος, Πιέρης, Πιερίων, Πιερία, Πιέρα, Σαμψών

Η Περιφερειακή Ενότητα τίμησε την Ολυμπιονίκη Φένια Τζέλη

ΤΟΠΙΚΑ24.10.2018 | 4:47 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Τις πύλες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων πέρασε το πρωί της Τετάρτης, η Χάλκινη Ολυμπιονίκης, των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, Φένια Τζέλη. Η Φένη Τζέλη έφερε στην Ελλάδα το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που διεξήχθησαν 6-18 Οκτωβρίου 2018 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Μετά την πρόσφατη βράβευση από το Δήμο Τρικκαίων, η Φένια Τζέλη, πλαισιωμένη από τους προπονητές της και μέλη της διοίκησης του ΣΟΑΤ, επισκέφτηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για να τιμηθεί από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Παρόντες στην λιτή εκδήλωση, υπήρξαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού –Πολιτισμού και δια βίου Μάθησης κ. Ιωάννης Μπουτίνας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μπάρδας, κ. Γακόπουλους, κ. Κολίτσας, καθώς και στελέχη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης την ευχαρίστησε θερμά λέγοντας ότι αποτελεί πρότυπο για την νεολαία, μεταφέροντας τα θερμά συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και την δέσμευσή του πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια της.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης