Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Η Πιαλεία τίμησε την Τρίτη Ηλικία

ΤΟΠΙΚΑ15.10.2018 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για μια ακόμα φορά πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία η «Γιορτή Γερόντων» στην Πιαλεία με οργανωτές τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιαλείας (Φίλοι Του Μουσείου) και τον Σύλλογο Γυναικών Πιαλείας, όπου την Κυριακή 14 Οκτωβρίου μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, στον αύλιο χώρο της Εκκλησίας συγκεντρώθηκαν οι Ηλικιωμένοι του Χωριού. Την αυλαία  της εκδήλωσης  άνοιξε η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας κ. Χριστίνα Ζορμπά προσφώνησε τους επίσημους προσκεκλημένους και όλους τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Φανή Υφαντή με την σειρά της έκανε και αυτή τον σχετικό χαιρετισμό.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας Εφημέριος της Ενορίας Πιαλείας, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Τοπικής  Κοινότητας Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πεζοπορίας και Ορειβασίας   Πιαλείας κ. Γεώργιος Καπέλος.

Ακολούθησαν οι απονομές Τιμητικών Πλακετών στους τρείς Γεροντότερους του Χωριού, επίσης αποδόθηκαν  βραβεία στους επιτυχόντες μαθητές της Πιαλείας, στα Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα της Χώρας (ΑΕΙ-ΤΕΙ).

Προσφέρθηκε παραδοσιακό φαγητό σε όλους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης