Πέμπτη 26.11.2020 | Εορτάζουν: Στυλιανός, Στέργιος, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στέλα, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στυλιανή, Στέλλα, Τέλα, Τελία, Τελίτσα, Στελίνα, Νίκων

Η Πιαλεία τίμησε τον Ήρωά της Βασίλη Τσιαβαλιάρη

ΤΟΠΙΚΑ22.10.2018 | 7:27 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Πραγματοποιήθηκαν για 18η  χρονιά τα Τσαβαλιάρεια στην Πιαλεία που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πιαλείας, και τους Τοπικούς  Συλλόγους:  Πολιτιστικό και Γυναικών, τιμώντας τον πρώτο Έλληνα πεσόντα στον πόλεμο του 1940.

Αμέσως μετά έγινε η κατάθεση στεφάνων από τους φορείς ενώ οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πιαλείας  απήγγειλαν ποιήματα στο πνεύμα της εκδήλωσης.  Έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την μπάντα της 1ης Στρατιάς.

Επίσης η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου παρουσίασε τραγούδια του έπους 40. Χαιρετισμούς έκαναν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο  Πρόεδρος του Δ.Σ. Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, ο Π.Σ. κ. Απόστολος Κολίτσας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Σάββας Καλεντερίδης Αξιωματικός ε.α., συγγραφέας, επίσημος προσκεκλημένος τον οποίο και καλωσόρισε ο δήμαρχος κ. Μαράβας προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop