Δευτέρα 14.06.2021 | Εορτάζουν: Ελισσαίος, Ελισσώ, Ελισώ, Νήφων

Η πρόκληση της Σούπερλιγκ2

ΑΘΛΗΤΙΚΑ04.06.2020 | 12:36 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Α.Ο Τρίκαλα βρίσκεται από την Τρίτη και επίσημα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου , τη SL2

Η χαρά θα κρατήσει για λίγες ημέρες για όλους τους συντελεστές και ίσως να υπάρξει και κάποια φιέστα το επόμενο διάστημα, για να γιορταστεί η επιτυχία αυτή της ομάδας, κάτι το οποίο και ο πρόεδρος Ηλίας Αιβάζογλου είχε άλλωστε προαναγγείλει.

Είναι, ωστόσο, γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό στο κυανέρυθρο στρατόπεδο άπαντες εργάζονται πυρετωδώς ήδη για την επόμενη ημέρα.

Οι επαφές του Νίκου Σαμολαδά με ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ για ανανέωση βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα θα γίνει πλέον και το ραντεβού του Ηλία Αιβάζογλου με τον Περικλή Αμανατίδη για να ανανεώσουν οι δύο πλευρές.

Αμφότεροι, είχαν ξεκαθαρίσει ότι όσο δεν υπάρχει απόφαση για τη συνέχεια ή όχι του φετινού πρωταθλήματος δεν υπάρχει λόγος να επισπευστεί η συνάντηση. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, όμως και την οριστική διακοπή το θέμα του προπονητή θα μπει σε προτεραιότητα.

‘Ενα ακόμη βασικό θέμα για την επόμενη χρονιά είναι και το γηπεδικό, δηλαδή το γήπεδο όπου η ομάδα θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της. Στο μικροσκόπιο του τεχνικού διευθυντή βρίσκονται κάποια γήπεδα πλησιόν της πόλης των Τρικάλων, όπως αυτό της Πηγής, που η ομάδα χρησιμοποίησε και πέρυσι, ενώ θα γίνουν συζητήσεις και για το γήπεδο Μεγαλοχωρίου.

Φυσικά η ΠΑΕ αναμένει και την απάντηση του Ερασιτέχνη για την παραχώρηση ενός γηπέδου στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας, κάτι που αν γίνει θα λύσει τα χέρια των κυανέρυθρων.

Η SL2 αποτελεί μία πρόκληση για όλους στον Α.Ο Τρίκαλα. Μία καλή κατηγορία, προθάλαμος για τη Σούπερλιγκ1 και προφανώς καλύτερα χρήματα από τη FL, αν και το τοπίο ακόμη είναι αβέβαιο όσον αφορά το οικονομικό και τα τηλεοπτικά.

Η διοίκηση Αιβάζογλου είναι δεδομένο και με το παραπάνω ότι μπορεί να στηρίξει την ομάδα και στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, όχι απλά για να παραμείνει εκεί, αλλά και για να παρουσιάσει και πάλι ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Βέβαια, οι στόχοι για την επόμενη χρονιά, όπως τόνισε πριν λίγο καιρό και ο Ηλίας Αιβάζογλου μιλώντας στην TV10, δε θα μπουν από νωρίς, όπως έγινε πέρυσι, αλλά θα περιμένουν όλες τις εξελίξεις, όπως αν θα υπάρξει αναδιάρθρωση κατηγοριών, τηλεοπτικά και φυσικά το τι θα ισχύσει με τους φιλάθλους, αν θα υπάρξουν εισιτήρια διαρκείας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Α.Ο Τρίκαλα θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός και το πιο βασικό “καθαρός” δίχως το παραμικρό χρέος, κάτι που αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο της διοίκησης.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop