Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η πρώτη εκδήλωση του χρόνου για το Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας

ΤΟΠΙΚΑ27.01.2023 | 5:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Δίπλα στην διοίκηση και στα μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και φίλοι, που ήρθαν από κοινού να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά.

Τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση καλωσόρισε εκ μέρους της διοίκησης η πρόεδρος κα Σπυριδούλα Καψάλη, που ευχήθηκε ένα ευτυχές νέο έτος.

«Η παρουσία όλων σήμερα αποτελεί ιδιαίτερα τιμή για το Σύλλογο. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το πολύμορφο και ποικιλόμορφο έργο μας. Ένα έργο που στηρίζει την κοινωνία, την παράδοση, τον πολιτισμό, στηρίζει και τιμά την γυναίκα. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να σας έχουμε όλους δίπλα μας, αρωγούς και συμπαραστάτες.», σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Καψάλη.

Η πρόεδρος κατά την εκδήλωση ήρθε να ευχαριστήσει δημόσια τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα για την υποστήριξη και την διευθέτηση όλων των αιτημάτων που του κατατέθηκαν ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ ήρθε να πει στην οικογένεια του εκλιπόντος Απόστολου Παπαποστόλου, για την όλη βοήθεια που προσέφερε ο ίδιος στο Σύλλογο όσο βρισκόταν στην ζωή, αλλά και η σύζυγός του.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Σπύρος Αγναντής, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ειρήνη Κακαϊτσα, Γιώργος Γεωργίου και Βαγγέλης Κοσμάς, οι βουλευτές Τρικάλων της ΝΔ κ.κ. Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Δήμητρα Νάτσινα και Ντίνος Μπάρδας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Φαρκαδόνας, κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ανδρέας Παπαγεωργίου και Ελένη Στεργίου Μπότη, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Μικέλης Χατζηγάκης και ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Τσιάκαλος κ.ά

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση χορών από τα νεοσύστατα χορευτικά σύνολα του Συλλόγου, ενώ στην συνέχεια υπήρξε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για όλους από την ορχήστρα του Άρη Ντίνα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης