Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Η πρώτη τους επαφή με την πόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.07.2021 | 1:59 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Χρήστος Λάλας που χθες αναμενόταν να υπογράψει , για να αποκτήσει και επίσημα τον Α.Ο Τρίκαλα, βρέθηκε την Πέμπτη στην πόλη συνοδευόμενος από το στενό συνεργάτη του Θεόφιλο Αναστασιάδη.
Η περιήγησή τους ξεκίνησε από το δημοτικό στάδιο, προκειμένου να έχουν μία αυτοψία του χώρου και η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση κάποιες λεπτομέρειες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.
Μάλιστα, στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 20-25 φίλαθλοι, που υποδέχτηκαν με θέρμη το νέο επενδυτή και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του και να ακούσουν τις σκέψεις του.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ένας νεαρός οπαδός του ΑΟΤ διάνυσε 70 χιλιόμετρα από το χωριό του, για να έρθει και να δει το Λάλα.
Εν συνεχεία το νέο διοικητικό δίδυμο, πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη της φετινής ομάδας, που ενδέχεται να παραμείνουν και τη νέα σεζόν.
‘Επειτα βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και είχαν επαφή με αρκετούς επιχειρηματίες και φίλους του ΑΟΤ, που επίσης ήθελαν να μιλήσουν μαζί τους και κάπως έτσι κύλησε μία φορτωμένη ημέρα για Λάλλα και Αναστασιάδη.
Να σημειωθεί ότι αμφότεροι θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή τους στα τοπικά ΜΜΕ , που θα συνοδευτεί από την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ενώ θα έχουν ακόμη συναντήσεις με τους τοπικούς πολιτικούς φορεις (Αντινομάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και Δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπύρο Αγναντή) καθώς και με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Α.Ο Τρίκαλα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ