Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Η σκληρή πραγματικότητα λέει Football League

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.05.2019 | 11:43 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στον Α.Ο Τρίκαλα το έχουν πάρει απόφαση πλέον ότι η ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League, δηλαδή στην Τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Μία κατηγορία που σίγουρα δε θα είναι υποβαθμισμένη, αν δει κανείς και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν εκεί, αλλά από την άλλη είναι γεγονός ότι τζάμπα και βερεσέ φέτος ο Α.Ο.Τ έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Σούπερλιγκ 2 ένα πρωτάθλημα με πολύ περισσότερα έσοδα και σίγουρα μεγαλύτερο πρεστίζ.

 

Ξεκινάει ο προγραμματισμός

Στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο μέχρι τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας ή το πολύ έως τις αρχές της επόμενης θα δρομολογηθούν οι πρώτες εξελίξεις που θα αφορούν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο η διαφαινόμενη συνέχιση της συνεργασίας με το Νίκο Σαμολαδά που από την ώρα που θα συμφωνήσει με τη διοίκηση, θα αποκτήσει αναβαθμισμένα καθήκοντα αυτά του γενικού διευθυντή, όντας έτσι το νούμερο δύο στην ομάδα μετά τον πρόεδρο Ηλία Αιβάζογλου.

Εν συνεχεία το θέμα του προπονητή είναι εκείνο που θα απασχολήσει τη διοίκηση. ‘Εχουν γίνει κάποιες σκέψεις φαίνεται ότι υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί αυτή την ώρα, αλλά όλα θα δρομολογηθούν με την ώρα τους.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο νέος τεχνικός θα είναι όνομα που ξέρει καλά την κατηγορία, που έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό και κυρίως θα χαίρει της εκτίμησης όλων των φιλάθλων.

 

Εν συνεχεία οι ανανεώσεις

‘Όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όταν σε μία ομάδα ολοκληρώνεται το θέμα του προπονητή για η νέα σεζόν, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ που ο Α.Ο Τρίκαλα θα ήθελε να κρατήσει. Με τους ποδοσφαιριστές αυτούς θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για να δουν οι δύο πλευρές εάν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας.

 

Το βάρος και σε Τρικαλινά παιδιά

Αυτό που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια στον Α.Ο Τρίκαλα με την ύπαρξη ελάχιστων ή και καθόλου Τρικαλινών ποδοσφαιριστών κατά πάσα πιθανότητα δε θα συμβεί τη νέα σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση ήδη έχει μιλήσει με κάποιους Τρικαλινούς παίκτες που λογικά θα συμφωνήσουν το επόμενο διάστημα και έτσι η ομάδα θα αποκτήσει κατά κάποιο τρόπο και Τρικαλινό χρώμα.

Μία σκέψη πολύ σωστή, που αναμένεται να έχει θετική απήχηση και στον κόσμο.

 

Δε συμμετέχει στη νέα Football League o Ηρακλής

 

Παρά την επικύρωση της βαθμολογίας ο Ηρακλής δεν πρόκειται να συμμετέχει στη νέα Football League (τρίτη κατηγορία)

Η… ταφόπλακα της τρίτης κατηγορίας οριστικοποιήθηκε σήμερα βάσει Κ.Α.Π., όμως ο Ηρακλής δεν πρόκειται να συμμετέχει στη νέα Football League (3η κατηγορία).

Η διοίκηση Παπαδόπουλου έχει αποφασίσει πως θα στραφεί αποκλειστικά στην αναζήτηση εταιρικής αλλαγής με πρώτιστο μέλημα την ελκυστική περίπτωση του Ν.Π.Σ. Βόλου και της SL1, αλλά εφόσον δεν το καταφέρει θα επιχειρήσει κάτι ανάλογο είτε στη SL2, είτε ακόμη και στη Football League.

Με τα χρέη σε δυσθεώρητα ύψη σε συνάρτηση με τα πενιχρά έσοδα και τη διαρκή απειλή αφαίρεσης βαθμών στη Μίκρα λένε ξεκάθαρα… «Μόνο Α.Φ.Μ.».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop