Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Η SUPER LEAGUE ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΖ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ14.07.2022 | 2:09 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στο ίδιο έργο θεατές
Εγκρίθηκε χωρίς αλλαγές η προκήρυξη της Super League για τη σεζόν 2022-2023.
Στο ίδιο έργο θεατές παρά τις φωνές περί αδικίας την περασμένη σεζόν. Η Super League αν και υποστήριζε ότι ήταν λάθος και άδικο να ανεβαίνει μόνο μία ομάδα από την Super League 2 των δύο ομίλων, έπραξε ακριβώς το ίδιο και για τη νέα χρονιά.
Ομόφωνα οι ΠΑΕ για την προκήρυξη πρωταθλήματος της περιόδου 2022-23 δεν προχώρησαν σε καμία αλλαγή! Το σύστημα διεξαγωγής παραμένει ως έχει, με τις πρώτες έξι ομάδες της κανονικής περιόδου να συνεχίζουν στα πλέι-οφ και τις υπόλοιπες οκτώ στα πλέι-άουτ.
Ο τελευταίος της κατάταξης υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία, ενώ ο προτελευταίος θα δίνει αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης