Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Η σύναξη του Ξηροκάμπου!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.06.2018 | 2:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στον Ξηρόκαμπο Καλαμπάκας αντάμωσαν την Πέμπτη το βράδυ υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ,όπου κατά καιρούς έπαιξαν σοβαρούς ρόλους στην διαδραμάτιση των δρώμενων στον Νομό.

Μεταξύ αυτών ο Πρώην Νομάρχης και Περιφερειάρχης κος Πατραμάνης, ο πρώην Δήμαρχος Τρικαίων κος Λάππας και πολλοί άλλοι (12 τον αριθμό περίπου).

Ο κος Πατραμάνης μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε ότι στην συγκεκριμένη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ αλλά και το Κίνημα Αλλαγής, την όλη τωρινή κατάσταση στην χώρα και προτάσεις για την έξοδο από τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Ο πρώην Νομάρχης θεωρεί ότι σιγά-σιγά η δική του γενιά πρέπει να παραμερίσει και να δοθεί μεγαλύτερος χώρος στην νεολαία , χωρίς να παραγκωνιστεί η σοφία των παλαιότερων.

Θα γίνουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις ανέφερε , το δε χωριό  επιλέχτηκε καθ’ ότι ο Ξηρόκαμπος  Καλαμπάκας ήταν από τα χωριά που τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ξεπερνούσαν το 80%.

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ