Κυριακή 26.06.2022 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Οι «Θεατρικές Διαδρωμές» ευχαριστούν και υπόσχονται…

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16.07.2018 | 3:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Θα φανεί στο χειροκρότημα» λέει το γνωστό τραγούδι για όσους ανεβαίνουν γεμάτοι αγωνία στην σκηνή. Αγωνία για το αν η επιλογή του έργου ήταν καλή, αν παίξαμε καλά, αν όλα τα τεχνικά στοιχεία ήταν εντάξει, αλλά κυρίως αν όλα αυτά άρεσαν σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Και το χειροκρότημα σας την βραδιά της 5ης Ιουλίου στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων ήταν τόσο θερμό που μας έκανε να ξεχάσουμε την κούραση, τις ατελείωτες ώρες προβών, συναντήσεων, συζητήσεων και ετοιμασιών που προηγήθηκαν. Η «Κυριακή των παπουτσιών» ψυχαγώγησε, διασκέδασε, προβλημάτισε, αγκαλιάστηκε από όσους κατάφεραν να χωρέσουν στον μικρό, όπως αποδείχτηκε χώρο.

Για τον λόγο αυτόν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως για το πολύτιμο ζεστό αυτό χειροκρότημα. Εξάλλου, η παράσταση αυτή ήταν το δικό μας δώρο στους συναδέλφους και το κοινό που ακολουθεί τις «Θεατρικές Διαδρωμές» στο πεντάχρονο ταξίδι τους. Έτσι εξηγείται και η απουσία αυτή τη φορά του καθιερωμένου κουτιού οικονομικής ενίσχυσης, το οποίο πολλοί αναζήτησαν, προκειμένου να βοηθήσουν όχι μόνο την ομάδα μας, αλλά και συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.

Το χειροκρότημα αυτό μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε αυτό το μαγευτικό και δημιουργικό ταξίδι στον χώρο του θεάτρου, με πρώτο βήμα την επανάληψη της παράστασης μετά το τέλος των απαραίτητων για όλους διακοπών φυσικά. Σας υποσχόμαστε λοιπόν επανάληψη της «Κυριακής των παπουτσιών» σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σύντομα θα ξαναβρεθούμε!

Οι θεατρικές διαδρομές

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης