Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η θέση για τον συμπαραστάτη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.04.2024 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την απόφασή του του να μην καταθέσει πρόταση για συμπαραστάτη του δημότη, ούτε να υπάρξει στήριξη στην επιλογή προσώπου από την δημοτική αρχή στο δημοτικό συμβούλιο, αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης μέσω της Λέσχης 97,6 ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης.

«Δεν θα καταθέσουμε όνομα σήμερα για τον συμπαραστάτη του δημότη. Ως τώρα από την μεριά του κ. Σακκά διέρρευσε ένα όνομα, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια για να υπάρξει συναίνεση. Ενώ είναι γνωστό ότι για τη συγκεκριμένη θέση χρειάζεται ευρεία πλειοψηφία, δεν βλέπουμε διάθεση για συναίνεση από τη δημοτική αρχή.

Γι’ αυτό λοιπόν η δική μας δημοτική ομάδα δεν θα ψηφίσει τίποτα σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, είναι αυτή η απόφαση μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης