Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Οι βάσεις των σχολών στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ28.08.2019 | 2:51 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2019 έμαθαν χθες τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2019. Χιλιάδες υποψήφιοι γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ενώ κάποιοι θα ξαναδοκιμάσουν στις Πανελλήνιες τη νέα χρονιά.

Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. στο ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 1426), είναι 13.383 μόρια. Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 16.704 μόρια, ενώ η σχολή ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) έχει 96 θέσεις.

Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. στο ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 405), είναι 15.828 μόρια. Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 20.529 μόρια, ενώ η σχολή ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΡΙΚΑΛΑ) έχει 149 θέσεις.

Σε ότι αφορά στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) η βάση διαμορφώθηκε στα 15.086 μόρια.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η έλευση των νέων σπουδαστών και των οικογενειών τους, με στόχο την αναζήτηση στέγης στην πόλη μας. Φέτος, φαίνεται ότι η εύρεση κατοικίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω πολλών παραμέτρων. Από την άλλη βέβαια, ένας αριθμός σπουδαστών, κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή, κάτι που σαφώς βοηθάει σημαντικά και τις οικογένειές τους να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις των σπουδών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή