Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Ηχηρές παραιτήσεις στο Δ.Σ. του ΕΕΣ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ01.02.2019 | 4:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ηχηρές παραιτήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, λίγες μέρες πριν στηθούν οι κάλπες για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος κ. Νικολέτα Μπρουζούκη, κατέθεσε την παραίτησή της, καθώς είχαν ανακύψει θέματα εκλογικής διαδικασίας και κυρίως ομαδικές εγγραφές υπό ενός προσώπου. Την παραίτηση της κ. Μπρουζούκη ακολούθησαν αυτές των κ. Γιώργου Τσαγκούλη και Στέφανου Μπέη για τους ίδιους λόγους.

Η κ. Μπρουζούκη, τηρώντας σταθερά μετριοπαθή στάση, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, θεωρώντας πως είναι η ενδεδειγμένη μπροστά σε όσα διαδραματίζονται. Άλλωστε, με μία άκρως επιτυχημένη θητεία στο τιμόνι του τοπικού τμήματος δεν θα ήθελε να συνδέσει το όνομά της με τα όσα πρωτόγνωρα λαμβάνουν χώρα.

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός αρκέστηκε να δηλώσει ότι «όπως καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, έτσι και τώρα με την παραίτησή μου, μοναδικό μου μέλημα είναι το συμφέρον του τοπικού τμήματος του ΕΕΣ και ο πραγματικός εκδημοκρατισμός».

Εμείς απλά να προσθέσουμε πως η κ. Μπρουζούκη αφήνει πίσω της μία εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία, κάτι που αναγνωρίζεται ευρέως. Και χωρίς «ομαδικές εγγραφές»…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ