Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ιερά Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου στον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες01.03.2024 | 1:46 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Την ΚΥΡΙΑΚΗ το βράδυ προς Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου της πόλεώς μας θα ψαλλεί ΑΓΡΥΠΝΙΑ (Μεγάλος Εσπερινός, ο Όρθρος της εορτής, και η Θεία Λειτουργία) από ώρα 9:00μ.μ. έως 12:30π.μ. νυχτερινή για την εορτή του Αγίου Γερασίμου του μεγάλου καθηγητή και αναχωρητή της ερήμου του Ιορδάνου με αρτοκλασία, θείο κήρυγμα και το ύψωμα του Αγίου.
Η Αγρυπνία γίνεται με την αρωγή φίλων της Μονής του Αγίου Γερασίμου που βρίσκεται στην έρημο της Ιεριχούς στους Αγίους Τόπους.
ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα και από ώρα
5:30μ.μ. ο Εσπερινός και η Ιερή Παράκληση του ΑγίουΓερασίμου του Ιορδανίτου.

Παρακαλούνται φίλοι και φιλέορτοι όπως προσέλθουν και λάβουν την ευλογία του Αγίου Γερασίμου.
Εκ του Ιερού Ναού

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης