Παρασκευή 23.07.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ 11-12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ανακοινώσεις διάφορες08.07.2019 | 10:13 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΏΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΠΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση Σας προσκαλούμε στην πρώτη Ιερά Πανηγύρι για την Εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου που θα τελεσθεί επάνω στα θεμέλια του ανεγειρόμενου Παρεκκλησίου επ’ ονόματι του Αγίου Παϊσίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 11-07-2019
Ώρα: 8:15 μ.μ:
Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
Ώρα: 9:30 μ.μ έως 12:30 βραδινή: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-07-2019
Ώρα 7:30 π.μ έως 10:00 π.μ.:
Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και το ύψωμα του Αγίου.
Ώρα 8:00 μ.μ: Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Παΐσιο Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
Ώρα 9:30 μ.μ. έως 12:30 βραδινή: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, Όρθρος και Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
Πολλοί από εμάς γνωρίσαμε από κοντά τον Άγιο Παΐσιο και μέσα από τις συμβουλές του άλλαξε η ζωή μας. Άλλοι από εμάς αναπαυθήκαμε μέσω της εξομολόγησης και τα λόγια του Αγίου έδωσαν παρηγοριά στις καρδιές μας. Και βέβαια πολλοί από εμάς δίπλα στον Άγιο Παΐσιο ενισχυθήκαμε στις δυσκολίες της καθημερινότητας και ιδιαίτερα οι ασθενείς αδελφοί μας βρήκαν ίαση και θαλπωρή από την αγιασμένη παρουσία του. Γι’ αυτό, παρακαλούμε όλους τους φιλέορτους Χριστιανούς, να έλθουν στην Ιερά Πανηγύρι και να λάβουν την χάρι και ευλογία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Για το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΡΧΙΜ. ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΑΝΙΝΑΣ
ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ Ι.Μ.Τ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop