Πέμπτη 08.12.2022 | Εορτάζουν: Πατάπιος

Ιερά Πανήγυρις Ι.Ν.Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες11.09.2018 | 4:10 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΥΨΩΣΙΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018:
•Το απόγευμα της Πέμπτης περί την 7:30 μ.μ. θα τελεσθή ο Μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
•Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού και περί την 10:00μμ θα ψαλλεί Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Ζωηφόρου Σταυρού.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018:
•Την πρωΐαν της Παρασκευής περί την 7:30 π.μ. θα τελεσθή η ακολουθία του όρθρου, στο πέρας της οποίας θα λάβη χώραν η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και μετά ταύτην η πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του σεπτού ποιμενάρχου μας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
• Το απόγευμα της Παρασκευής περί την 6:30 μ.μ. θα τελεσθή ο μεθέορτος εσπερινός, η Ιερά Παράκλησις και οι Χαιρετισμοί προς τιμήν του Τιμίου και ζωοποιού Σταυρού.
Καλούνται οι ευσεβείς και φιλέορτοι χριστιανοί, όπως προσέλθουν εις τον Ιερόν Ναόν και συμμετάσχουν εις τας ως άνω Ιεράς ακολουθίας, προκειμένου να λάβουν την ευλογίαν του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης