Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» ΤΗΣ «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ»

Ανακοινώσεις διάφορες30.06.2022 | 3:38 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΖΑΝΟΥ

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 2αν τον μηνός Ιουλίου 2022 εορτάζει μεγαλοπρεπώς η ενορία Γριζάνου την Εφέστιο Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».
Οι τιμητικές εκδηλώσεις Θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 7:30 μ.μ.:
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Εν συνεχεία Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ» προεξάρχοντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ σε οδούς της ενορίας.
ΣABBATO 2 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 7:00-10:00 π.μ.:
Η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος και το Ύψωμα της Παναγίας.
Ώρα 7:00 μ.μ.:
Αναστάσιμος Εσπερινός και εν συνεχεία ο Παρακλητικός Κανόνας προς την Υπεραγία Θεοτόκο ενώπιον της Ιεράς Εικόνος «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».
Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης