Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Ιερές Αγρυπνίες

Μικρά Τρικαλινά23.06.2018 | 2:36 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ιερές Αγρυπνίες
στην πόλη και χωριά των Τρικάλων
24 έως 29 Ιουνίου

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελε-σθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Κυριακή 24 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγί-ου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιω-τάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Ιεροσολυμίτισσας», ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια μέρα από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκτα-ρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού, ο Όρθρος και εν συ-νεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Πέμπτη 28 Ιουνίου από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνη-ματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης