Πέμπτη 21.10.2021 | Εορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ούρσουλα, Ορσαλία, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος

Ιερές Αγρυπνίες από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοινώσεις διάφορες11.09.2018 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αριστείδη ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια μέρα από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αριστείδη ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου από 10-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Νικήτα ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό απότμημα Λειψάνου του Αγίου Νικήτα.
Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Μαρτύρων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop