Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ιερές Αγρυπνίες από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2018

Ανακοινώσεις διάφορες07.11.2018 | 2:09 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελε-σθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία, από 8:30-12:30 βραδινή στους Ιερούς Ναούς: α) Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων καί β) Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.
Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου των Αγίων Νεκταρίου και Νικηφόρου του Λεπρού.
Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης από 08:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.
Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου των Αγίων Νεκταρίου και Νικηφόρου του Λεπρού.
Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης