Σάββατο 29.01.2022 | Εορτάζουν: Βαρσιμαίος, Βαρσάμης, Βαρσαμία, Βαρσάμω, Βαλσάμω, Βαλσαμία

Ιερές Αγρυπνίες και Εσπερινές Θείες Λειτουργίες στην πόλη, χωριά και Μονές των Τρικάλων έως 23 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες15.12.2021 | 9:11 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, σε χωριά και Μονές των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες και Εσπερινές Θείες Λειτουργίες:
Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μοδέστου, από 6:00-9:00 βραδινή, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Εσπερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.
Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Διονυσίου Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού, από 7:00-10:00 βραδινή, στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου χωρίου Άγιος Προκόπιος Πύλης ο Όρθρος και εν συνεχεία Εσπερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια μέρα θα τελεσθούν Ιερές Αγρυπνίες, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Διονυσίου Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού: α) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων.
Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Μαρτύρων Σεβαστιανού και Ζωής, από 8:00 έως 10:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Εσπερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, από 8:00-12:30 βραδινή στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου επί τη μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.
Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας από 8:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου από 6:00-10:00 βραδινή, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες και ο Εσπερινός με Θεία Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.
Την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων, από 8:00-10:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων καθημερινά ο Όρθρος και εν συνεχεία Εσπερινή Θεία Λειτουργία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020