Παρασκευή 19.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ιερές Αγρυπνίες και Εσπερινές Θείες Λειτουργίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων έως 12 Δεκεμβρίου 2021  

Ανακοινώσεις διάφορες02.12.2021 | 2:33 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες και Εσπερινές Θείες Λειτουργίες:

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων από 10:00-12:15 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της Υποδοχής της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Οδηγήτριας της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ», στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 8:00-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της Υποδοχής Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Σουμελά, στον Ιερό ό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Συλλήψεως της Αγίας Άννης, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος, και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ευγενίου, Μαρδαρίου κλπ. Πενταρίθμων Μαρτύρων, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων από 8:00-10:00 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία Εσπερινή Θεία Λειτουργία.

Την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων, από 8:00-10:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων καθημερινά ο Όρθρος και εν συνεχεία Εσπερινή Θεία Λειτουργία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης