Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Ιερές Αγρυπνίες και Εσπερινές Θείες Λειτουργίες στην πόλη των Τρικάλων από 16 έως 21 Ιανουαρίου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες14.01.2022 | 9:13 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες και Εσπερινές Θείες Λειτουργίες:
Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 9:00-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.
Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.
Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 8:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.
Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, επί τη μνήμη του υπερφυούς θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας», πιστό αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό, από 6:00-10:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου.
Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Αναστασίου του Πέρσου, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Κάθε Παρασκευή βράδυ, από 6:00-9:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Εσπερινή Θεία Λειτουργία προς τιμήν του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ του Αγιορείτου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης