Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων έως 11 Ιουνίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες08.06.2021 | 12:52 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Τρίτη 8 Ιουνίου από 9:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, με την ευκαιρία της Αποδόσεως της Εορτής του Πάσχα, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία και στους Ιερούς Ναούς: α) Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, β) Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων, γ) Αγίου Κοσμά Αιτωλού Τρικάλων, δ) Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων, ε) Αγίου Αθανασίου Καρυών, στ) Κοιμήσεως Θεοτόκου Διαλεκτού και ζ) Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης.
Την Τετάρτη 9 Ιουνίου από 9:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
Την Πέμπτη 10 Ιουνίου από 9:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Ελευθερώτριας, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την Παρασκευή 11 Ιουνίου από 9:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι, με την ευκαιρία της εκ μεταθέσεως εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή