Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων έως 22 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες18.02.2019 | 2:17 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια ημέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων, επί τη μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου το βράδυ από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.
Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Ιεράς Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Λόγω ελεύσεως της Ιεράς Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία στο Φλαμούλι δεν θα τελεσθεί η προγραμματισμένη για σήμερα Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για την εορτή του Αγίου Πολυκάρπου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης