Τρίτη 19.10.2021 | Εορτάζουν: Κλεοπάτρα, Κλειώ, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Φήλιξ, Φίληξ, Φίλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη, Φηλικίτη

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων έως 3 Μαρτίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες25.02.2019 | 3:34 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το βράδυ από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Τιμίας και Ιεράς Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια ημέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 6:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Οσίου Ασκληπιού-Αγίας Μαρίνης στη Σχολή ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων, επί τη μνήμη του Οσίου Ασκληπιού, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου το βράδυ από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Τιμίας και Ιεράς Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
Την Κυριακή 3 Μαρτίου το βράδυ από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Αμπελάκια Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Κυπριανού, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τελεσθεί η εις Διάκονο Χειροτονία του π. Κυπριανού Δουσικιώτου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop