Σάββατο 24.02.2024 | Εορτάζουν: Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων 11 έως 15 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες11.02.2019 | 2:37 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, Μονές και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του εν Αγίοις Πατρός Ημών Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου το βράδυ από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.
Την ίδια ημέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, επί τη μνήμη του Αγίου Οσιομάρτυρος Δαμιανού του εκ Μυριχόβου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ημών Ανθίμου του εν Χίω, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου από 8:30-12:30 βραδινή στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο της μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Συγκλητικής Μοναχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης