Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 16 έως 18 Ιανουαρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες14.01.2019 | 3:55 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου από 8:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 9:00-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων.
Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 8:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop