Τρίτη 09.03.2021 | Εορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίων, Αετίνα, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βιβή, Βίβιαν, Ηλιανός, Ιλιάς, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ηλιάννα, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Σμαράγδα, Σμαραγδένια, Σμαραγδή, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδία, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 19 έως 26 Μαΐου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες20.05.2019 | 12:53 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Κυριακή 19 Μαΐου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου Τρικάλων με την ευκαιρία της θρησκευτικών εκδηλώσεων επί τη συμπληρώσει διακοσίων ετών του Ιερού Ναού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια ημέρα με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Λυκίας του θαυματουργού από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Τη Δευτέρα 20 Μαΐου με την ευκαιρία της εορτής Αγίων Ενδόξων Θεοστέ-πτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης από 9:30-12:30 βραδινή στον ομώνυμο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Πέμπτη 23 Μαΐου, με την ευκαιρία της ελεύσεως της Τιμίας Χειρός του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την Παρασκευή 24 Μαΐου, με την ευκαιρία της ελεύσεως της Τιμίας Χειρός του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Κυριακή 26 Μαΐου με την ευκαιρία της εορτής του οσίου Ιωάννου του Ρώσσου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop