Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων έως 13 Ιουλίου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες05.07.2022 | 3:54 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, από 9:30-12:30 βραδινή, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου από 9:30-12:30 βραδινή, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Κυριακή 10 Ιουλίου, με την ευκαιρία της εορτής των Οσίων και Θεοφόρων Πατέρων Ημών Παϊσίου του Αγιορείτου Αγίας Όλγας και Σωφρονίου Έσσεξ, από 9:00-1:00 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.
Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ημών Παϊσίου του Αγιορείτου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.
Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, από 9:30-12:15 βραδινή, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό απότμημα Λειψάνου του Αγίου Νικοδήμου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ