Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων έως 14 Αυγούστου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες05.08.2019 | 4:17 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Τετάρτη 7 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αιμιλιανού, Επισκόπου Κυζίκου και του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Τετάρτη 8 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ματθίου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Τετάρτη 14 Αυγούστου από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Μέγας Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την ίδια μέρα από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Μέγας Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι προγραμματισμένες Ιερές Αγρυπνίες α) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων την 5η Αυγούστου και β) στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων την 13η Αυγούστου δεν θα τελεσθούν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή