Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

  Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων έως 26 Φεβρουαρίου 2024  

Ανακοινώσεις διάφορες20.02.2024 | 2:45 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία θα τελεσθεί το μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιμανδρίτου Χαρίτωνος Μανιτάρα με την ευκαιρία συμπληρώσεως τριών ετών από την κοίμησή του

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής του εν Αγίοις Πατρός Ημών Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης, από 9:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου με την ευκαιρία της εορτής της Α΄ και Β΄ Ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου, Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού, από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων από 9:30-12:30 ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία ελεύσεως Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου.

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου, από 9:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Κατά τη διάρκεια των Ακολουθιών θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό απότμημα Λειψάνου του Αγίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης