Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων και σε Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως από έως 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες26.08.2019 | 11:53 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε Μονές των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Τετάρτη 28 Αυγούστου από 10-12:30 βραδινή στο Πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου έναντι Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου με την ευκαιρία της εορτής της καταθέσεως της Τίμιας και Πανακηράτου Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου και της ελεύσεως της Θαυματουργού Τιμίας Κάρας του Αγίου Σεραφείμ του εν Δομπώ ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια ημέρα, και κάθε Παρασκευή, από 9:00-12:30 βραδινή στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ορφανού Οιχαλίας Τρικάλων.
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου από 9:45-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων της εορτής του Αγίου Μάμαντος και της ελεύσεως της Θαυματουργού Τιμίας Κάρας του Αγίου Σεραφείμ του εν Δομπώ ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την ίδια ημέρα από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάμαντος ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή