Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Ιερές Αγρυπνίες

Μικρά Τρικαλινά15.06.2018 | 8:24 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ιερές Αγρυπνίες
στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων
18 έως 22 Ιουνίου

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, Μονές και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Τη Δεύτερα 18 Ιουνίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου και Πανεφήμου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου και του Οσίου του Παϊσίου του Μεγάλου ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την ίδια μέρα από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγο-ρίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου και Πανεφήμου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Την Τρίτη 19 Ιουνίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Οδηγήτριας», ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου από 7:30-12:30 βραδινή στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Οδηγήτριας», ο Εσπερινός, η τελετή ενθρονίσεως της νέας Καθηγουμένης, η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης