Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

‘Ικαροι Τρικάλων: «Ουδέποτε ερωτηθήκαμε για την επανέναρξη»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ26.01.2021 | 1:25 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μέσω ανακοίνωσης η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων διαψεύδει ρεπορτάζ ιστοσελίδας που αναφέρει ότι οι ομάδες του Βορρά της Β’ Εθνικής μπάσκετ αρνούνται να εκκινήσουν το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
Διαβάσαμε με έκπληξη σε αθλητική ιστοσελίδα ένα άρθρο το οποίο αναφέρει πως υπάρχει καθολική άρνηση των ομάδων του βορρά της Β’ Εθνικής κατηγορίας για να εκκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα.
Σαν Ίκαροι Τρικάλων θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε μας ζητήθηκε η γνώμη μας από κανένα ΜΜΕ για το εάν επιθυμούμε ή όχι την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Αλλά ακόμη και αυτό φαντάζει περιττό για εμάς διότι πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων Κώστας Σκρέτας, απέστειλε ανοικτή επιστολή σε όλους τους εμπλεκόμενους με την οποία μάλιστα ζητά διακαώς την επανέναρξη για να διασωθεί το αγαπημένο μας άθλημα.
Τέλος έχουμε την πεποίθηση ότι οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας μας επιθυμούν την επανέναρξη και αυτό φαίνεται από τις ανακοινώσεις των Αίολου Τρικάλων, Έσπερου Λαμίας και της Νίκης Βόλου τις οποίες και χαιρετίζουμε.
Για το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων
Ο πρόεδρος
Κώστας Σκρέτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop