Σάββατο 02.07.2022 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Ηλεκτρονική Εκδρομή (e-εκδρομή) από το ΓΕΛ Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ10.12.2020 | 7:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ευκαιρία για μια μικρή απόδραση από το δύσκολο καθημερινό σχολικό πρόγραμμα, την Τετάρτη 9/12 για τους μαθητές μας, καθώς η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε συνδυασμό με τα απογευματινά φροντιστήρια αλλά και το συνεχιζόμενο lockdown, δυστυχώς αναγκάζουν τόσο τους μαθητές αλλά και τους συναδέλφους καθηγητές, να βρίσκονται σχεδόν ολόκληρη την ημέρα, μπροστά σε μια οθόνη.

Οργανώσαμε λοιπόν μια «e-εκδρομή», στην οποία οι μαθητές μας έκαναν μια διαδικτυακή περιήγηση στο «Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων» και κατόπιν μια σύντομη συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης επί των ευρημάτων της περιήγησης, με τους καθηγητές τους. Τέλος προκηρύχθηκε διαγωνισμός για τους μαθητές εκείνους που θα θελήσουν να κάνουν μια πιο συστηματική καταγραφή των αποτελεσμάτων της περιήγησής τους, με τους τρεις νικητές του διαγωνισμού να βραβεύονται πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων σε ειδική διαδικτυακή τελετή.

Πολλές ευχαριστίες τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που σε κάθε περίπτωση «υποστηρίζουν» τις δράσεις που υλοποιούμε – άλλωστε χωρίς αυτή την υποστήριξη μπορούν να γίνουν ελάχιστα – και σε όλους τους μαθητές που η ενεργός συμμετοχή τους πράγματι ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Καρατώλος Γιώργος

Διευθυντής ΓΕΛ Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή