Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ημέρα γαλλοφωνίας με τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΤΟΠΙΚΑ30.03.2023 | 6:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με δράσεις από τα τμήματα Γαλλικών εορτάστηκε η Διεθνής Ημέρα Γαλλοφωνίας στο ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων.

Οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ οργάνωσαν έναν κύκλο δραστηριοτήτων και παιχνιδιών με βάση τη γαλλική γλώσσα με διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο.

Στόχος ήταν, τα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες, αφού πρώτα ταξιδέψουν εικονικά στα μνημεία και στα αξιοθέατα της «πόλης του φωτός», υπό την καθοδήγηση της δασκάλας γαλλικής γλώσσας κ. Δήμητρας Κούτσικου.

Τα παιδιά ανακάλυψαν μέσα από το παιχνίδι πολιτιστικά στοιχεία των Γάλλων, μουσική, τρόπο ζωής, μνημεία, μίλησαν γαλλικά και γεύτηκαν γαλλικές γλυκές γεύσεις.

Τη δράση στήριξαν τα ζαχαροπλαστεία «ΜΕΛΙΣΣΑ» προσφέροντας σε όλα τα παιδιά εκλέρ που είναι ένα γαλλικό παραδοσιακό γλυκό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης