Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Ημέρα προσφοράς από τα καταστήματα «Κωτσόβολος»

ΤΟΠΙΚΑ04.06.2018 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς, από τα καταστήματα «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ».

Οι άνθρωποι καταστήματος Τρικάλων την Κυριακή, εργάστηκαν εθελοντικά και πραγματοποίησαν  δενδροφύτευση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας.

Εκτός από τα δένδρα που προσέφεραν και δενδροφύτευσαν, προσέφεραν και παγκάκια που τοποθετήθηκαν κάτω από τα δένδρα, για να ξεκουράζονται όσοι αθλούνται στο Στάδιο.

Με αίσθημα ευθύνης, τα καταστήματα «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» και σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Σ.Κ.Α.Μ.» Καλαμπάκας, συμμετείχαν σε ένα ευχάριστο γιορτάσι.

Ο συντονισμός και η υλοποίηση της δράσης πραγματοποιήθηκε από τους ίδιους τους εργαζομένους του Καταστήματος Τρικάλων , υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή κου Νικόλαου Ξάνθη.

Το αποτέλεσμα της ενέργειας ήταν ιδιαίτερα θετικό, αφού εκτός από την πρακτική πλευρά της δράσης, οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν ένιωσαν τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς αλλά και τη σημασία της για την τοπική κοινωνία.

Από πλευράς του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων μίλησε ο κος Σακκάς όπου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα καταστήματα «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ».

Ευχαριστήριο ΣΚΑΜ

«Η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών «Κωτσόβολος – υποκατάστημα Τρικάλων» υλοποίησε δράση με την Ακαδημία Στίβου του Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.).

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο διευθυντής μαζί με ομάδα εργαζομένων του καταστήματος Τρικάλων, στο πλαίσιο του «Πράττειν», μιας πρωτοβουλίας της εταιρείας «Κωτσόβολος» για την εταιρική υπευθυνότητα, υλοποίησαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας, την Ημέρα Καλής Πράξης, μία κίνηση υποστήριξης για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία, κατά την οποία προσέφεραν στην Ακαδημία Στίβου του Σ.Κ.Α.Μ. παγκάκια και δέντρα! Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας ήταν εκεί για να τους καλωσορίσουν και πρόθυμοι να τους βοηθήσουν!

Ο Σ.Κ.Α.Μ. ευχαριστεί θερμά:

– το διευθυντή και τους εργαζόμενους του καταστήματος Τρικάλων «Κωτσόβολος» για την πρωτοβουλία τους και την ευγενική προσφορά τους.

– το Δήμο Καλαμπάκας για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη υποστήριξή του σε όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου».

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης