Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ημέρες Δημιουργίας στο ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ10.05.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με έμπνευση από τα έθιμα και το κατανυκτικό κλίμα των Ά γιων Ημερών το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων διοργάνωσε υπέροχες δράσεις για τα παιδιά. Με εργαστήρια εικαστικής αγωγής και κατασκευών τα παιδιά γνώρισαν τρόπους να συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία.

Εντυπωσιακές λαμπάδες, πρωτότυπα πασχαλινά αβγά, γύψινα στολίδια , κατασκευές γεμάτες φαντασία και δοκιμασίες σε ξεκαρδιστικά παιχνίδια πρόσφεραν χαρά και στιγμές διασκέδασης στα μικρά παιδιά. Οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ προσάρμοσαν όλες τις δραστηριότητες στις ηλικίες αλλά και στις κλίσεις των παιδιών καθοδηγώντας τους και παράλληλα εστίασαν στην ανάπτυξη της αυτονομίας τους.

Το πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα των διακοπών των παιδιών με δράσεις που στόχο έχουν να προσφέρουν στα παιδιά δημιουργικό χρόνο απασχόλησης και αξέχαστες αναμνήσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης