Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη στα Τρίκαλα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ28.03.2024 | 5:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), σε συνεργασία με την Plushost, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, διοργανώνουν την 1η Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη στα Τρίκαλα, στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Οι Τρικαλινοί θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να παρακολουθήσουν μία Εκπαιδευτική Ημερίδα για την Εξυπηρέτηση Πελάτη όπου θα περιλαμβάνει ένα στοχευμένο πρόγραμμα ομιλιών από επιτυχημένες εταιρίες από διάφορους κλάδους της αγοράς.

Οι εξαιρετικοί ομιλητές πρόκειται να παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης, νέες τάσεις και τεχνολογίες όπου έχουν ως στόχο τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας της εξυπηρέτησης πελατών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και προσφέρεται από το ΕΙΕΠ χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης