Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Ημερίδα στοματολογίας στον Μύλο Ματσόπουλου

ΤΟΠΙΚΑ07.02.2020 | 4:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων διοργανώνει το  Σάββατο 08 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο του Μύλου Ματσόπουλου και ώρα 10.00 έως 14.00, επιστημονική ημερίδα με θέμα:  Η σημασία της κλινικής εικόνας στη διάγνωση των νοσημάτων του στόματος. Ο οδοντίατρος στην πρώτη γραμμή.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία μετο Εργαστήριο Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Στόματος. Τα θέματα της ημερίδας θα αναπτύξουν ο Καθηγητής Στοματολογίας Οδοντιατρικού Τμήματος ΑΠΘ και διευθυντής του Εργαστηρίου Στοματολογίας DrAθ. Πουλόπουλος, ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Πρόεδρος της European Association of Oral Medicine (ΕΑΟΜ) και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Στόματος (ΕΕΠΣ) κ. Νικ. Νικητάκης, ο  Επίκουρος Καθηγητής Στοματολογίας Οδοντιατρικού Τμήματος ΑΠΘ Δρ Δ. Ανδρεάδης, ο Διδάκτορας Στοματολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ κ.Αντ. Καλλιφατίδης, οιΥποψήφιοι Διδάκτορες του Εργαστηρίου Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Άργ. Δασκαλόπουλος και του Α.Π.Θ. κ. Ζήσης Β. , ο επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Στοματολογίας του Α.Π.Θ κ. Ευ. Παρχαρίδης και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Εργαστηρίου Στοματολογίας του  Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ. Καλπάκης Λ. ,Παπαδόπουλος Π.  ,Στεργιάδου Ευφ.

Η ημερίδα είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα της Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και είναι μοριοδοτούμενη.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων INTERMED και ο εκδοτικός οίκος ΜΠΟΝΙΣΕΛ ενώ η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020